OVER NERFGOED

NERFGOED

Meubelmakerij – Restauratie en reconstructie van interieurbetimmeringen.

OVER NERFGOED

Welkom bij NERFGOED!

Aangenaam, mijn naam is Niels van Doorn. Ik volgde mijn opleiding aan het Hout- en Meubileringscollege, in de richting ambachtelijk meubelmaken met als specialisaties meubelrestauratie en jachtbouw.

Na mijn studie werkte ik 10 jaar als meubelrestaurator bij Michiel de Vlam in Den Haag. Hier deed ik veel kennis op van de 17e  en 18e eeuwse meubel- en bouwkunst. Ik heb daar de kans gehad om te werken aan museaal en koninklijk meubilair. Met als hoogtepunten de restauratie van de troonzetel van Willem III en de restauratie van een groot aantal meubelen van het Paleis op de Dam.

In 2006 ben ik als zelfstandig ondernemer gestart. Ik heb mij gespecialiseerd in interieurbetimmeringen en houten gevelelementen met als doel het behoud van ons mooie cultureel erfgoed. Een goed voorbeeld hiervan was de restauratie van diverse gevelonderdelen en reconstructie van de paardenkoppen aan het pand van Vereniging de Binnenpret in Amsterdam.

Voor maatwerk meubelen, kasten, keukens en al het afwijkende timmerwerk bent u ook bij mij op het juiste adres.
Met uw wensen, mijn kennis van materiaalsoorten en gevoel voor precisie probeer ik samen met u tot een mooi ontwerp te komen.

 NEEM CONTACT OP.